onze diensten

Wij van IN&OUT ICT zijn gespecialiseerd in allerlei sectoren binnen de ICT, hieronder ziet u enkele van onze kerntaken waar wij ons het meest mee bezighouden.

ICT Werkplek op maat

advies, maatwerk en software

Wij kunnen u helpen en bijstaan door de juiste adviezen te geven, zowel zakelijk als privé. Niets is ons te gek! Ook kunnen we u helpen bij het inrichten van uw werkplek of bijvoorbeeld bij het verstrekken van software inclusief licenties om nog optimaler te werken.
Watergekoelde high end gaming pc op maat

Computer op maat

Op zoek naar een dikke game computer, een computer die gebruikt wordt voor zwaar rekenwerk of een die muisstil is voor in de productie of studio? Dan staan wij voor u klaar om voor u de beste bang for buck te leveren!
MacBook SSD migratie

Apple expertise en reparatie

Ook zijn wij zeer bekend met Apple producten, zowel IN&OUT. Hierdoor kunnen wij u op en top bijstaan met uw Apple product, of dit nou een iPhone, iPad, iMac of een MacBook is.


iMac Glaspaneel reparatie en SSD upgrade

Computer/Laptop Reparatie

Problemen met je computer of laptop? Harde schijf defect? Scherm defect? Software problemen? Geen probleem voor ons! Wij zorgen dat u zo snel mogelijk weer optimaal kan genieten van uw systeem.
Network Attached Storage (NAS) opslag

backup/netwerkopslag en camerabewaking oplossingen

Wilt u zelf uw data veilig thuis opslaan of binnen uw bedrijf? Geen probleem! Ook camerabewaking is hierbij te realiseren.


Netwerk aansluitingen

Netwerk oplossingen

Heeft u last van een trage internetverbinding of een slecht wifi signaal? Wij zorgen ervoor dat u weer optimaal kunt genieten van uw thuis en/of bedrijfsnetwerk.

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

In & Out ICT, een perfecte oplossing als je ict problemen hebt. Vlotte service en wat het probleem ook is, het wordt vlot, snel, goed opgelost, het werkt. Ook in oplossingen aanschaf apparatuur en installatie hiervan. De perfecte oplossing. Al 10 jaar ervaring met In & Out ICT, voor mij geen ander.
Rudie
zakelijke klant
Onderhoud en trouble shooting voor mijn laptops en pc’s al meer dan 10 jaar. Altijd top service en prettig contact met Klaas.
MARCO
particuliere klant
Klaas is een topper op het gebied van computers etc. Service staat hoog in het vandel en niets is Klaas te gek. Topper op gebied van ICT en ook nog eens niet duur. Echte aanrader In&Out ICT
JACOB
particuliere klant
Top vent, top service 😁👍
foppe
zakelijke klant
Vakkundig mijn PC in elkaar gezet en bijgehouden. Top service!
pieter
particuliere klant
Al vaak gebruik mogen maken van Klaas zijn expertise. Goed advies qua beveiliging waar ik nog steeds heel blij mee ben. Reageert altijd heel snel, denkt mee. Toppertje en aanrader dus 👍
Diana
zakelijke klant
Goed en snel geholpen aan een nieuwe laptop binnen het budget met alle gewenste programma's reeds geïnstalleerd bij de eerste keer (zelf) opstarten
Alana
particuliere klant
My experience with the service that Klaas has given is amazing, as when i brang my pc for repair, he was very friendly on first meeting and managed to fix my pc in less than an hour. Perfect 5 stars!👌
Javier
particuliere klant
Klaas doet al paar jaar mijn laptops en harde schijf onderhoud, zowel zakelijk als privé. Heel tevreden ben ik. Snel, goed werk en niet duur. Ik kan hem van harte aanbevelen.
Annet
zakelijke klant
Zeer tevreden! Vakkundig, goede prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaar en snelle service.
reitsmabedden
zakelijke klant
Klaas heeft mij geregeld uitstekend geholpen, zowel met software matige problemen, installatie software, technische ondersteuning en vervangen van defecte hardware.. Ik maak dan ook graag gebruik, indien dat weer nodig mocht zijn, van zijn zeer professionele ondersteuning. .👍👍👍👍😎
HYLCO
particuliere klant
goede snelle service , betrouwbaar , vakmanschap, Ik laat al jaren mijn pc er bouwen. Uitstekende service, kortom een echte aanrader dit bedrijf.
peter
particuliere klant
Klaas heeft diverse projecten voor ons beheerd, waarbij hij o.a. verschillende computers heeft gebouwd, waarbij we vooraf samen de benodigde specificaties in kaart hebben gebracht en hij mij goed advies heeft gegeven. Hij heeft ervoor gezorgd dat er geen onnodige kosten zijn gemaakt en heeft een duurzame oplossingen geboden waar we jaren mee vooruit kunnen. Ook in de nazorg is Klaas een betrouwbare partij gebleken, waarbij hij snel schakelde bij een ontstane uitdaging (die ik zelf had gecreëerd). Klaas dacht met me mee en heeft een uiterst professionele oplossing geboden en de ontstane gebreken snel verholpen. Zowel particulier als zakelijk raad ik Klaas aan.
Remco
zakelijke klant
Klaas heeft mij bijzonder goed geholpen met mijn computer. Hij nam alle tijd om alles goed uit te leggen, had veel geduld met mij als leek en was zeer professioneel. Lekker snel klaar en keurig afgeleverd, het is gewoon belangrijk om een betrouwbaar en deskundig adres te hebben.
Em
particuliere klant

STUUR EEN BERICHT

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Email